CleverTouch Pro Series | E-Cap 4K Ultra kosketusnäyttö HD 65″ – 86″

4.120,00 - 6.890,00 €

 

CleverTouch PRO LUX vaativimpiinkin neuvottelutiloihin! Palkittu yritysohjelmisto ja integroidut sovellukset tarjoavat sinulle joustavia tapoja vuorovaikutukseen tiimisi kanssa, olivatpa he sitten etäyhteydessä tai kokoushuoneessa. Voit jakaa näytön CleverTouchin kanssa millä tahansa laitteella käyttöjärjestelmästä riippumatta.

CleverTouch on kosketusnäyttöjen uusin sukupolvi, jossa sisäänrakennettuna Android OS. Kapeat, tyylikkäät kehykset ja moderni design. Edessä USB -liitännät tietokoneelle ja Android -laitteille. Korkea valoteho, 4K ultra HD resoluutio ja antiglare lasi tekevät kuvasta kristallinkirkkaan ja selkeälukuisen ilman hankalia varjoja.

Clever softapaketti sisältyy jokaiseen Clevertouch näyttöön:

CleverLynx:

CleverLynx on muistiinpanojen ja merkintöjen tekemistä varten kehitetty ohjelmisto, jossa voi käsitellä ja muokata mitä tahansa asiakirjaa sekä tehdä muistiinpanoja, huomautuksia ja merkintöjä käsiteltävän asiakirjan päälle. Toimintoina mm. kynä, pensseli, korostuskynä ja täyttö jne. Kuvakaappauksen avulla voit tallentaa nämä merkinnät helposti. Sisältää laajan kuvapankin sekä esimerkiksi runsaasti erilaisia karttoja.

Snowflake:

Valittavissa:

  • Snowflake Business – Esittele yrityksesi ja tuotteesi vaikuttavalla tavalla!
  • Snowflake MultiTeach – Opi leikkien pelejä ja käyttämällä erilaisia aktivoivia toimintoja eri aihealueista!

DisplayNote:

DisplayNoten avulla esiintyjät ja opettajat voivat hallita Clevertouch näyttöään tablet -laitteeltaan tai älypuhelimeltaan sekä jakaa sisältöjä osallistujille pilvipalvelun tai langattoman verkon kautta.

Saatavilla olevat koot:  55″, 65″, 70″, 75″ ja 86

Takuu:  5 vuotta

86″ PRO LUX Series | Esite ja tekniset tiedot

Valmistajan sivut ja tekniset tiedot

Esittelyvideo (eng)

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Data, Video, Kosketusnäytöt, Kosketusnäytöt
Powered by Powered by